2017. október 31., kedd

Edzett üveg kádparaván Budapest

Egyéni igényekhez szabott üveg kádparaván Budapest

Egyéni igényekhez készített zuhanyfülke, kádkabin, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó beépítése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin speciális igényekhez Budapest

A zuhanykabinok megszámlálhatatlan válfaja létezik. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a mélytálcás, a komplett fürdőkáddal felszerelt termékeken át egészen az infraszaunával, sőt TV készülékkel felszerelt zuhanykabinokig. epitett zuhanykabin Budapest
Ha valaki hátfallal szeretné, a piacon elérhető ma már számos fajta, majdhogynem csak a képzelet és a költségkeret merülhet fel akadályként.

Az egyéni igényekhez szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók tökéletesen szerelhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése garantálja, biztosítja a kiváló helykihasznállást.
Amennyiben speciális zuhanyfülke készítése miatt böngészi weboldalunkat, akkor jó helyen jár. Aprólékos helyszíni bejárás után az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban házhoz szállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre elegáns mintájú, szines vagy adott esetben teljesen átlátszó üvegajtót építünk be Önnek.

A zuhanykabin üvegajtajának karban tartása gyakran igényelhet speciális tisztítószert, mi ajánljuk a tusolást követő, gyors áttörlést, így sokkal tovább gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami így önmagában is a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával rendelkező és síneken, eltolható zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább tanácsoljuk a fentiekben vázolt zuhanyfülke kialakítást. A megfelelő kialakításban szép fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen megoldást.

Ha nálunk vásárolja meg a fürdője díszeként szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. zsanérok, vízzáró szilikon profilok), és Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván Budapest


A kádparavánokat egyedileg kialakítva szállítjuk pontosan az Ön kérése szerint. A kád alakjától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk szerelni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által nyújtott kádparavánokhoz képest a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően precízen az Ön kádjához illesztett, 100%-ban egyéni igényeket kiszolgáló kádparavánt készítünk és építünk be.

kadparavan Budapest
A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet fix vagy mobil. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de előfordul háromrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre szabás mindig jobb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Ha elkészült, a kádparaván felszerelése előre megbeszélt időpontban zajlik. A kádparaván pántja és vízvetője benne van az árban. Az egyedi gyártás módot ad arra, hogy kádparavánt helyezhessünk el már tetőtérbe is.

Tükör Budapest


Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon attraktív része egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap formájú, kitűnő anyagból készült tükör a előszoba, de a lakás bármely pontjának ideális kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.
tukor meretre Budapest

A tükör megrendelése lehetséges telefonon keresztül vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően megoldjuk a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyéni igényekhez szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 120 x 200.
Nálunk ezzel szemben tökéletesen testre szabott zuhanyfal megvalósítására van mód. A helyi adottságok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal beépítése nem időigényes, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak több kivitelezési módja lehetséges: szereltünk már pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy speciális plexi anyag, mi az időtállósága okán a hosszabb távon strapabíró, biztonsági üvegből készített zuhanyfalat építjük be, javasoljuk mindenkinek.

Testre szabott üvegfal lakásba Budapest
Az utóbbi időben többször kérnek átalakítható, akár nem fix, hanem mobil üvegfalat a kuncsaftok. Ezek a benti üvegfalak készülhetnek irodákba, a szerelhető üvegfal készülhet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is alkalmazható, de rendelkezésre áll lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már nyitható üvegfalat, de népszerűek az üveg falburkolatok is.

Legtrendibb üvegfal szerkezetek:

Tok nélküli kombinálható üvegfal
Tolóajtóval beépíthető üvegfal
Szögtörésben variálható üvegfal
Speciális méretekre szabható valamennyi üvegfal
terelvalaszto uvegfal Budapest Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, bronz.
Minták: homokfújt, fóliázott vagy mintával nem rendelkező.
Az üvegfal készülhet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kialakításban is.
Igényekhez szabott üvegfal megoldások, egyedi megvalósítás, díjtalan tájékoztatás, mutatós arculat.

Üvegkorlát Budapest


Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és telepítését. Az üvegkorlátok kültérbe és beltérbe egyaránt beépíthetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi előírások vonatkoznak az időjárás hatásai miatt.
ragasztott biztonsági uvegkorlat Budapest

Kínálatunk: többek között oszlop nélküli üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Rengeteg kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott megerősített üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Budapest


Az üvegpolcok lakásunk, fürdőnk lényeges kiegészítői is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk díszéül is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal alakíthatóak ki. Az üvegpolcok napjainkban már sokszor nélkülözhetetlen elemei az ilyen stílusú otthonoknak.

Sok esetben keresik a következő üvegpolc termékeket: üvegpolc, üveg könyvespolc, egyedi üveg állvány.

edzett uvegpolc falra Budapest

Az edzett üvegpolcokat a helyi adottságokhoz igazítva, és akár falra is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell bánnunk, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Budapest övezetében legtöbb munkánk zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő beépítésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen olyan feladat kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése